1. keuken
  2. elektrische boiler

Top 10 beste elektrische boilers van 2024 | Top 10 reviews

Laatst bijgewerkt: 29 apr. 2024

De voordelen van een elektrische boiler zijn ongekend. Met een elektrische boiler wordt er warm water geproduceerd dat te allen tijde beschikbaar is. Bovendien is het een kosteneffectieve oplossing wanneer je veel warm water verbruikt. Maar voordat je de stap zet om een elektrische boiler te kopen, is het belangrijk om zeker te weten dat je de juiste elektrische boiler koopt. Daar kunnen wij je bij helpen. Hier bij onze webshop hebben wij de beste 10 elektrische boiler geselecteerd voor jou. Wij hebben rekening gehouden met kwaliteit, duurzaamheid, prestaties en energieverbruik om de perfecte elektrische boiler te vinden. Voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare elektrische boiler, presenteren wij graag onze top 10 lijst.

Top 5 beste elektrische boilers

Ben je op zoek naar de beste elektrische boiler? Er zijn veel verschillende elektrische boilers op de markt. Veel merken maar ook verschil in kwaliteit. Hoe weet je waar je op moet letten bij de aanschaf van elektrische boilers en welke elektrische boiler past het beste bij jou?

In onze onafhankelijke vergelijking testen we diverse elektrische boilers met elkaar. Wij hopen jou te helpen de beste keuze te maken in het aanbod van elektrische boilers. We beginnen met onze top 5 beste elektrische boilers.

1. Sauter Keukenboiler Close in Boiler- 10 Liter 2000 Watt Elektrische Boiler

De Sauter keukenboiler is gemaakt van roestvrij staal, wat betekent dat het een duurzaam en betrouwbaar product is. Het is ontworpen met een stijlvolle afwerking waardoor het een mooi design heeft. Het is ook voorzien van een veiligheidsklep die het risico op oververhitting vermindert. De boiler is eenvoudig te installeren en te bedienen waardoor je het direct kunt gebruiken. De Sauter keukenboiler is een uitstekend product voor het verwarmen van water voor je keuken. Het heeft een stijlvolle afwerking, is gemaakt van roestvrij staal en heeft een vermogen van 2000 Watt. Het is eenvoudig te installeren en te bedienen en is voorzien van een veiligheidsklep om het risico op oververhitting te verminderen. Bovendien is het energiezuinig door de korte afstand waardoor het water weinig warmte verliest. De Sauter keukenboiler is dus de perfecte keuze voor het verwarmen van water in je keuken.

2. Bosch Elektrische boiler 80 liter

De Bosch elektrische boiler van 80 liter is ideaal voor het verwarmen van water in huishoudens van 1 tot 3 personen. De boiler heeft een capaciteit van 80 liter en is voorzien van een onderaansluiting. Met een vermogen van 2000 watt, heeft de boiler een korte opwarmtijd en een goede isolatie. De afmetingen van de boiler zijn: hoogte 80,0 cm, breedte 45 cm en een diepte van 47 cm. De boiler werkt op een voltage van 230 Volt en heeft een temperatuur van 70 graden. Deze Bosch elektrische boiler is ideaal voor zowel de keuken als badkamer en is zeer eenvoudig te installeren. De boiler is duurzaam en heeft een garantie van 2 jaar. De boiler is energiezuinig en heeft een lagere energiekosten dan andere modellen. De vernuftige technologie zorgt voor een constante watertemperatuur en een lange levensduur. De boiler is eenvoudig schoon te maken en te onderhouden.

3. Ariston Lydos Hybrid elektrische warmtepomp boiler 100L

De Ariston Lydos 100 liter warmtepompboiler is een eenvoudig te bedienen apparaat dat zich zelf regelt. De boiler heeft een modern en elegant design met een stille werking. Door het gebruik van een stille wisselaar en een groot warmtewisselingsoppervlak heeft de boiler een hoge thermische efficiëntie. Het innovatieve design van de boiler voorkomt kalkaanslag. De Ariston Lydos 100 warmtepompboiler heeft een capaciteit van 100 liter en een maximum vermogen van 3,5 kW. Daarnaast beschikt de boiler over een 10-tal veiligheidsfuncties. De Ariston Lydos 100 liter warmtepompboiler is een uitermate rendabele investering die u op lange termijn veel energiekosten kan besparen. Het jaarverbruik is c.a. 652 kWh met een energieprijs van € 0,27 per kWh. Hierdoor kunt u jaarlijks maar liefst € 567,00 besparen in vergelijking met een traditionele elektrische boiler. De boiler heeft een modern en elegant design en is eenvoudig te bedienen. Ook is de boiler stil en voorkomt het kalkaanslag. Ten slotte beschikt de Ariston Lydos 100 warmtepompboiler over een 10-tal veiligheidsfuncties. Kortom, een product waar u jarenlang profijt van heeft. De Ariston Lydos 100 liter warmtepompboiler is een uitstekende investering om jaarlijks op energiekosten te besparen. Door het lage jaarverbruik van 652 kWh met een energieprijs van € 0,27 per kWh is het mogelijk om € 567,00 per jaar te besparen. Daarnaast heeft de boiler een modern en elegant design, is eenvoudig te bedienen, stil in gebruik en voorkomt kalkaanslag. Ten slotte beschikt de Ariston Lydos 100 warmtepompboiler over een 10-tal veiligheidsfuncties. Met een terugverdientijd van gemiddeld 6 maanden (zonder aftrek ISDE-subsidie) is de boiler e.

4. Aquamarin Elektrische Boiler Thermometer 1500W 50L Waterboiler

De Aquamarin Elektrische Boiler Thermometer 1500W 50L Waterboiler is een slimme keuze voor een gezinsvriendelijke boiler met een grote capaciteit. De boiler heeft een capaciteit van 50 liter, wat betekent dat hij geschikt is voor het verstrekken van warm en koud water aan een gezin van meerdere personen. Met een maximale temperatuur van 75 ℃, een vermogen van 2000 W en een energielabel van B, is deze boiler een energiezuinige oplossing. De Aquamarin Elektrische Boiler Thermometer 1500W 50L Waterboiler is ook uitgerust met een aantal handige functies. Het heeft een onderaansluiting, waardoor het eenvoudig aan de muur te bevestigen is. Het heeft ook een antikalkfunctie, waardoor het langer meegaat en minder onderhoud nodig heeft. De timerfunctie stelt u in staat om de boiler in te stellen om op bepaalde tijden warm water te leveren. Bovendien heeft de boiler een extra lange levensduur. De Aquamarin Elektrische Boiler Thermometer 1500W 50L Waterboiler is de ideale oplossing voor een gezin dat op zoek is naar een energiezuinige, kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare boiler. Hij is eenvoudig aan te sluiten, heeft een lange levensduur en biedt een optimale warmte-efficiëntie. Daarnaast is deze boiler ook uitgerust met een antikalkfunctie, waardoor het langer meegaat en minder onderhoud nodig he.

5. Stiebel Eltron DCE 11/13 Elektrische Doorstromer 11000/13000 Watt

De Stiebel Eltron DCE 11/13 Elektrische Doorstromer 11000/13000 Watt heeft een energie-efficiënte werking en is eenvoudig te bedienen. Het heeft een krachtige motor met een vermogen van 11000/13000 Watt, waardoor het mogelijk is om snel en efficiënt heet water te produceren. Daarnaast is de elektrische doorstromer uitgerust met een temperatuurregelaar voor de veiligheid en een warmwater-indicatielampje om de gebruiker te informeren wanneer het water klaar is. De Stiebel Eltron DCE 11/13 Elektrische Doorstromer 11000/13000 Watt is een uiterst efficiënt apparaat dat eenvoudig te installeren is. Met een krachtige motor van 11000/13000 Watt, kan het heet water snel worden geproduceerd. De temperatuurregelaar en de warmwater-indicatielampjes zorgen voor een extra veiligheid bij het gebruik van het apparaat. De buis is uitgerust met elektrische verwarmingsdraden, waardoor het mogelijk is om het water direct op te warmen tot een temperatuur van maximaal 60 graden. De Stiebel Eltron DCE 11/13 Elektrische Doorstromer 11000/13000 Watt is een uitstekend product dat een goede en efficiënte warmteverdeling garandeert.

Top 10 beste elektrische boilers

Dit was onze top 5 beste elektrische boilers, een selectie die hopelijk al wat licht werpt op jouw keuzeproces voor het vinden van de ideale elektrische boiler. We begrijpen echter dat de keuze nog steeds overweldigend kan zijn, gezien het brede scala aan beschikbare opties op de markt.

Daarom moedigen we je aan om verder te kijken naar onze top 10 beste elektrische boilers. Deze lijst biedt een nog uitgebreidere selectie van hoogwaardige producten, elk zorgvuldig geselecteerd en beoordeeld op basis van belangrijke criteria. Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, duurzaamheid, of een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, onze top 10 biedt een diversiteit aan opties om aan verschillende behoeften te voldoen.

Dus neem de tijd om onze volledige lijst te verkennen en vind het perfecte elektrische boiler dat past bij jouw wensen en levensstijl.

6. Aquamarin Boiler Elektrische Boiler Boiler 80 Liter Waterboiler Boilers Wandhouder Veiligheidsthermostaat

De Aquamarin Boiler Elektrische Boiler Boiler 80 Liter Waterboiler Boilers Wandhouder Veiligheidsthermostaat is een ideale oplossing voor een goede warmwaterkraan. De boiler is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig roestvast staal en is voorzien van een veiligheidsthermostaat. Dit zorgt ervoor dat het water altijd op een veilige temperatuur blijft. Daarnaast biedt deze boiler een lange levensduur dankzij de wandhouder die het gewicht van de boiler draagt. De installatie van de Aquamarin Boiler Elektrische Boiler Boiler 80 Liter Waterboiler Boilers Wandhouder Veiligheidsthermostaat is eenvoudig en kan door iedereen gedaan worden. De boiler is ook energiezuinig en verbruikt slechts weinig energie. De boiler heeft een capaciteit van 80 liter en is voorzien van een twee jaar garantie. Hij kan worden gebruikt met elk type warmwaterkraan en biedt een betrouwbare warmwatervoorziening.

7. Aquamarin Elektrische Boiler Thermometer 1500W 100L Waterboiler

De Aquamarin Elektrische Boiler Thermometer 1500W 100L Waterboiler is de perfecte oplossing voor een gezin met 4 tot 5 personen. Dankzij de antikalklaag en de erosiebestendige container is de boiler beschermd tegen slijtage en garandeert het een lange levensduur. Het formaat van 111 x 41 cm en het gewicht van 27.8 kg zorgen ervoor dat de boiler makkelijk te verplaatsen is. Met de geïntegreerde thermostaat aan de binnenkant kun je eenvoudig de temperatuur instellen tot 75 °C. Bovendien biedt de boiler een inhoudscapaciteit van 100 liter, wat meer dan genoeg is voor een gezin. De Aquamarin Elektrische Boiler Thermometer 1500W 100L Waterboiler is dus de perfecte oplossing voor een gezin met 4 tot 5 personen.

8. Bosch Elektrische Boiler 100 liter

De Bosch Elektrische Boiler 100 liter is een uitstekend model dat geschikt is voor gezinnen tot 5 personen. De boiler heeft een inhoud van 100 liter en is voorzien van een onderdruksluiting. De afmetingen van de boiler zijn 97,0 cm hoog en 46 cm doorsnee. De boiler is voorzien van een 230 Volt aansluiting en een vermogen van 2000 watt. De temperatuur kan worden ingesteld op maximaal 70 graden. Dankzij de snelle opwarmtijd en de goede isolatie is de boiler optimaal geschikt voor de keuken of badkamer. Bovendien wordt de boiler geleverd met een garantie van 2 jaar. De Bosch Elektrische Boiler 100 liter is voorzien van een geavanceerde technologie die de warmteverlies minimaliseert. Dankzij deze technologie blijft het water langer warm en is er minder energie nodig om het water weer op te warmen. Bovendien is de boiler uitgerust met een slimme thermostaat die het verbruik reguleert en de temperatuur constant houdt. Daarnaast is de boiler voorzien van een veiligheidsklep om druk te regelen en te voorkomen dat de boiler oververhit raakt. Kortom, de Bosch Elektrische Boiler 100 liter is niet alleen uiterst energiezuinig, maar ook veilig, betrouwbaar en duurzaam. Met een garantie van 2 jaar is het een uitstekende optie voor grote gezinnen.

9. Aquamarin Boiler Elektrische boiler Boiler 30 liter Waterboiler Waterverwarmer Met ingebouwde thermometer Antikalk

De Aquamarin Boiler is de perfecte oplossing voor al uw warmwaterbehoeften. Deze elektrische boiler heeft een capaciteit van 30 liter en kan worden opgewarmd tot 75 graden Celsius met een vermogen van 1500 watt. Deze energiezuinige boiler heeft een onderaansluiting waardoor hij eenvoudig kan worden geïnstalleerd. De Aquamarin Boiler is ook voorzien van een ingebouwde thermometer waarmee u kunt controleren of het water op de juiste temperatuur is. Het antikalk systeem helpt ook bij het voorkomen van ongewenste kalkaanslag. Om de energie-efficiëntie te verhogen, is deze waterboiler voorzien van een energielabel B. Met de Aquamarin Boiler kunt u genieten van warm water op elk gewenst moment.

10. ELDOM FAVOURITE 80 liter boiler 2 kW. Electronic Control Wi-Fi

De Favourite 80 liter is uitgerust met een elektronische bediening en Wi-Fi verbinding. Hierdoor kun je de boiler eenvoudig bedienen via een smartphone of tablet. De elektronische bediening maakt het mogelijk om het vermogen van de boiler te regelen. Dit bespaart energie en biedt je meer comfort. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om een warmwaterprogramma in te stellen, zodat je altijd de juiste temperatuur hebt. De Favourite 80 liter boiler heeft een sterk en duurzaam RVS-gekoeld warmerblok. Dit zorgt ervoor dat de boiler minder energie verbruikt en de warmte beter wordt verspreid. Hierdoor heb je een korte warmwaterpauze en geniet je langer van warm water. Daarnaast is de boiler ook voorzien van een geïntegreerd beveiligingssysteem. Dit beveiligingssysteem zorgt ervoor dat de boiler alleen stroomverbruikt als er warmwater wordt gebruikt.

Inhoudsopgave

Petra
Petra

Hi, ik ben Petra en ik vergelijk elektrische boilers met elkaar. Chantal en ik zijn duurzaam4us.nl gestart om jou meer overzicht te bieden in alle mogelijkheden die er zijn. Want er is veel, heel veel op de markt. Door onze vergelijkingen maken we de keuze wel makkelijker, want met onze top 10 elektrische boilers weet jij wat de beste elektrische boilers zijn. 

Ik hoop dat je een beter inzicht krijgt door onze website!

Veelgestelde vragen over elektrische boilers

Wij doen onafhankelijk onderzoek en vergelijken elektrische boilers met elkaar. Hierbij laten we ons niet beïnvloeden door bepaalde merken. Onze reviews zijn objectief gedaan.

In onze top 10 beste elektrische boilers zie je bij elk product een button “de beste deal”. Als je hierop klikt, kom je in de webwinkel van de beste aanbieder terecht, waar je jouw elektrische boiler kan kopen.

Waar let je op bij de aanschaf van een elektrische boiler?

We kunnen ons goed voorstellen dat je met het diverse aanbod van elektrische boilers moeilijk een keuze kan maken. Daarom hebben wij deze top 10 beste elektrische boilers gemaakt, zodat je meer gericht kan zoeken.

Waar let je nog meer op bij de aankoop van elektrische boilers? Wij geven je een paar tips.
1. Kijk vooral naar de prijs/kwaliteitsverhouding. 
2. Bepaal goed welke product eigenschappen jij belangrijk vindt. 
3. Zorg dat je jouw aankoop doet bij een betrouwbare webwinkel. 

Deze tips en het lezen van onze top 10 beste elektrische boilers zullen jou helpen om een goede aankoop te doen voor jouw elektrische boiler.

Ons laatste woord over een elektrische boiler

De elektrische boiler is een uitkomst als je op zoek bent naar één apparaat dat je het hele jaar door veilig warm water biedt. Je kunt zeker zijn dat je bij onze webshop de beste kwaliteit en prestaties tegen de beste prijs krijgt. De prijzen zijn geweldig en de klantenservice is heerlijk. Zo kunnen wij jou helpen bij het kiezen van de beste elektrische boiler voor jouw behoeften en budget. Naast de kwaliteit van de producten die we aanbieden, staat onze klantenservice garant voor een onvergetelijke ervaring. Niet alleen krijg je ondersteuning bij het kiezen van de beste producten met de beste prijs-kwaliteitverhouding, maar je krijgt ook het vertrouwen dat wanneer je klaar bent om te kopen, je altijd een product krijgt dat van topkwaliteit is. Of je nu op zoek bent naar een boiler of een ander product, onze webshop biedt je de beste ervaring.

Disclaimer: bij duurzaam4us.nl vergelijken wij elektrische boilers voor jou. We verkopen echter geen elektrische boilers, we zijn dus niet verantwoordelijk voor de aankoop hiervan.

Gepubliceerd op: 29 nov. 2022

Lees onze andere vergelijkingen

Wij hebben nog veel meer vergelijkingen gedaan. Deze kan je vinden via onze homepagina.