1. wooninrichting
  2. slimme stekker

Top 10 beste slimme stekkers van 2024 | Top 10 reviews

Laatst bijgewerkt: 29 apr. 2024

Het vinden van de juiste slimme stekker kan een uitdaging zijn, maar we zijn hier om je te helpen met onze lijst met de top 10 producten. In deze lijst zullen we de belangrijkste functies, voordelen en nadelen van elk product bespreken, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen. Met onze beoordelingen helpen we u bij het kiezen van de slimme stekker die het beste bij u past. Of je nu een slimme stekker zoekt die geschikt is voor wonen, gebouwen of bedrijven - we hebben de beste producten uitgezocht die aan al je behoeften kunnen voldoen. Ben je klaar om de beste slimme stekker te vinden? Laten we dan beginnen met onze top 10 producten!

Top 5 beste slimme stekkers

Ben je op zoek naar de beste slimme stekker? Er zijn veel verschillende slimme stekkers op de markt. Veel merken maar ook verschil in kwaliteit. Hoe weet je waar je op moet letten bij de aanschaf van slimme stekkers en welke slimme stekker past het beste bij jou?

In onze onafhankelijke vergelijking testen we diverse slimme stekkers met elkaar. Wij hopen jou te helpen de beste keuze te maken in het aanbod van slimme stekkers. We beginnen met onze top 5 beste slimme stekkers.

1. Silvergear® Slimme Stekker met Energiemeter Wifi Smart Plug met App, Verbruiksmeter en Tijdschakelaar Werkt met Google

De Silvergear Slimme Stekker met Energiemeter is een handige gadget voor het huishouden. Met de stekker kun je jouw apparaten bedienen zoals een lichtschakelaar, verwarmingspaneel, ventilator, koelkast, luchtbevochtiger en meer. Met behulp van de meegeleverde app of spraakbediening kun je de stekker aan- en uitzetten en de energieverbruik per apparaat inzien. De Slimme Stekker is een slimme oplossing om onnodig energieverlies te voorkomen. Je kunt de stekker instellen om automatisch uit te schakelen na een bepaalde periode, waardoor je energiebesparingen kunt behalen. De stekker is compatibel met Google en werkt met de meeste wifi-netwerken. Je kunt de stekker ook gebruiken voor het maken van programma's, waardoor je jouw apparaten op afstand kunt bedienen. Daarnaast is de stekker voorzien van een veiligheidsslot dat de stekker laat uitschakelen bij overbelasting, kortsluiting en meer.

2. Smartify Slimme Stekker Smart Plug Incl. Tijdschakelaar Energiemeter Voordeelverpakking 4 stuks

De Smartify slimme stekker is een slimme oplossing die uw huis in een slim en energiezuinig huis verandert. De stekker heeft een tijdschakelaar en een energieverbruiksmeter, waarmee u precies kunt zien hoeveel elektriciteit uw apparaten gebruiken. U kunt eenvoudig de stroom voor de verbonden apparaten aan- en uitschakelen, en uw energieverbruik in de gaten houden. De Smartify slimme stekker is eenvoudig te installeren en werkt met alle wifi-routers. U kunt de stekker ook bedienen met uw smartphone met de gratis Smartify-app. U kunt de stekker ook bedienen met uw stem via de Google- of Alexa-assistent. Met deze slimme stekker kunt u de tijdstippen voor aan- en uitschakelen van apparaten instellen, waardoor u nog meer energie kunt besparen. Met deze voordeelverpakking van 4 stuks kunt u alle apparaten in huis slim maken. Het is een uitgelezen kans om uw huis op een eenvoudige manier energie-efficiënt te maken. De stekkers zijn geschikt voor alle soorten stopcontacten, waardoor u ook buitenshuis kunt genieten van het gemak van deze slimme stekkers.

3. Slimme Stekker WiFi Met energiemeter 16A 1 stuks

De Slimme Stekker WiFi Met energiemeter 16A is een innovatief product dat uw leven eenvoudiger maakt. U kunt dit product met één druk op de knop bedienen, zodat u de energieverbruik kunt beheren en uw apparaten kunt uitschakelen als dat nodig is. Het is een slimme stekker die uw bestaande WiFi-netwerk gebruikt om draadloos verbinding te maken. Geen hub of gateway vereist. Dit product is ook uitgerust met een energiemeter, die het energieverbruik van uw apparaten in realtime bijhoudt. U kunt de verbruiksgegevens bekijken en analyseren om te zien welke apparaten energie verbruiken en hoeveel energie ze gebruiken. U kunt ook de stroomkringen van uw huis op afstand bedienen met een app op uw telefoon. U kunt afzonderlijke circuits afzetten of uitschakelen, zodat u energie kunt besparen. Het product is ook veilig en heeft in- en uitschakelbescherming om te voorkomen dat er toevallig schade wordt veroorzaakt door stroomuitval. De Slimme Stekker WiFi Met energiemeter 16A is een must-have voor iedereen die energie wil besparen en eenvoudig toegang wil tot alle apparaten in huis. Met dit product kunt u uw stroomkringen eenvoudig beheren en heeft u altijd inzicht in uw energieverbruik.

4. Nooie NSP11 Slimme Stekker Smart Plug Tijdschakelaar Energiemeter Alleen 2.4GHz WIFI 4 Stuks 10A

Nooie NSP11 Slimme Stekker is de perfecte oplossing om uw huis slim te maken. De stekker heeft een tijdschakelaar die uw apparaten aan en uitzet in pre-geprogrammeerde tijden. Met de energie monitor kunt u uw verbruik beheren en een overzicht krijgen van uw energieverbruik. De slimme stekker is eenvoudig te bedienen met de Nooie-app. U hoeft alleen maar de stekker in het stopcontact te steken en de stekker verbinden met uw 2.4GHz Wi-Fi-netwerk. Dit pakket bevat 4 stuks stekkers die een maximale stroom van 10A aankunnen. Met Nooie NSP11 Slimme Stekker kunt u uw huis een stuk comfortabeler maken. U kunt uw apparaten op afstand bedienen en uw verbruik in de gaten houden. De slimme stekker is gemakkelijk te installeren en te bedienen met de Nooie-app. U kunt de stekker gebruiken om uw verlichting, airconditioning en andere apparaten te bedienen. Met de tijdschakelaar kunt u uw apparaten aan en uitzetten in pre-geprogrammeerde tijden. De energie monitor geeft u inzicht in uw verbruik en helpt u om uw energiekosten te verlagen. Deze slimme stekker is compatibel met 2.4GHz Wi-Fi-netwerken en kan een stroom van maximaal 10A aan. Met de Nooie NSP11 Slimme Stekker kunt u uw huis slim maken. De stekker is eenvoudig te bedienen met de Nooie-app.

5. Smartify Slimme Stekker Smart Plug Incl. Tijdschakelaar Energiemeter

Met deze slimme stekker kunt u uw apparaten gemakkelijk schakelen, eenvoudige energiestrategieën instellen, tijdschakelaars instellen en energieverbruik bijhouden. De slimme stekker is gemakkelijk te bedienen met de Smartify app en is compatibel met Alexa, Google Home en IFTTT. U kunt zelfs de stekker aanpassen met uw stem door deze te koppelen aan een slimme assistent. Daarnaast kunt u met deze slimme stekker ook uw energieverbruik monitoren. Het is mogelijk om een melding te ontvangen als het energieverbruik boven een bepaald niveau komt. Dit stelt u in staat om op tijd uw energieverbruik te controleren en te verminderen om zo energie te besparen. De stekker heeft ook een geïntegreerde timer, wat betekent dat u instellingen kunt maken voor de stekker om automatisch aan en uit te schakelen op een vooraf ingestelde tijd. De Smartify slimme stekker is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een manier om hun thuis slim te maken. Met deze slimme stekker kunt u uw apparaten eenvoudig aan- en uitschakelen, instellingen configureren, energieverbruik monitoren en zelfs de stekker bedienen met uw stem door deze te koppelen aan een slimme assistent. Dit maakt het gemakkelijker om energie te besparen en uw thuis slim te maken.

Top 10 beste slimme stekkers

Dit was onze top 5 beste slimme stekkers, een selectie die hopelijk al wat licht werpt op jouw keuzeproces voor het vinden van de ideale slimme stekker. We begrijpen echter dat de keuze nog steeds overweldigend kan zijn, gezien het brede scala aan beschikbare opties op de markt.

Daarom moedigen we je aan om verder te kijken naar onze top 10 beste slimme stekkers. Deze lijst biedt een nog uitgebreidere selectie van hoogwaardige producten, elk zorgvuldig geselecteerd en beoordeeld op basis van belangrijke criteria. Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, duurzaamheid, of een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, onze top 10 biedt een diversiteit aan opties om aan verschillende behoeften te voldoen.

Dus neem de tijd om onze volledige lijst te verkennen en vind het perfecte slimme stekker dat past bij jouw wensen en levensstijl.

6. Philips Hue Smart plug Slimme Stekker Nederland

Ga voor ultieme slimme verlichting met de Philips Hue Smart plug Slimme Stekker Nederland. De stekker is ontworpen met een compact en onopvallend formaat, waardoor hij in elk stopcontact past. Pas de verlichting aan met de Philips Hue app of zelfs met je stem. Creëer ingeplande tijden en geef je verlichting eenvoudig commando. Daarnaast is de Philips Hue slimme stekker voorzien van randaarde (type F), waardoor hij geschikt is voor gebruik in Nederland en vele andere Europese landen. Voor extra functies en het maken van een verbinding met de Philips Hue Bridge is een extra aan/uit-schakelaar aan de bovenkant aanwezig. De Philips Hue slimme stekker is een eenvoudige manier om je bestaande verlichting slim te maken. Dankzij de slimme technologie kun je ervoor zorgen dat je verlichting altijd aan en uit gaat wanneer jij dat wilt. Geniet van meer gemak en controle over je verlichting en ervaar ultieme slimme verlichting met de Philips Hue Smart plug Slimme Stekker Nederland.

7. Hombli Slimme Stekker WiFi Timerfunctie en Energiemeter Werkt met Amazon Alexa en Google Home 3 stuks

Met de slimme stekkers van Hombli kun je gemakkelijk energie besparen. Je kunt de stekkers tijdschema's toekennen, waardoor je automatisch de stroomtoevoer kunt schakelen als je bijvoorbeeld je verlichting wilt uitschakelen. Bovendien heb je ook de mogelijkheid om de energiemeter in de stekker te gebruiken om te monitoren hoeveel energie er door de stekker wordt verbruikt. De Hombli slimme stekker is een handig hulpmiddel bij het organiseren van je dagelijkse elektrische apparaten. De slimme stekker heeft een compacte, draagbare vorm met een beschermend kunststof omhulsel. De stekker is geschikt voor het gebruik met een breed scala aan elektrische apparaten, waaronder lampen, airconditioners, verwarmers, lades en meer. Met de Hombli slimme stekker kun je het energieverbruik van alle elektrische apparaten in huis verminderen en het gebruik ervan verbeteren.

8. Innr slimme stekker- werkt met Philips Hue* Zigbee smart plug 2 pack

De Innr Smart Plug werkt met Philips Hue* Zigbee. Hij is eenvoudig te installeren, je sluit hem aan op je lichtpunt, download de Philips Hue* app, verbind de plug met de app en vervolgens kun je de lampen bedienen. Hierdoor heb je een grote flexibiliteit om de lampen te bedienen. Je kan het licht bedienen vanaf je smartphone, tablet of slimme speaker. Je kan kiezen voor verschillende dimstanden, kleuren en verschillende lichtstrengen. De Innr Smart Plug wordt geleverd in een 2-pack, waardoor je twee lampen tegelijkertijd kan bedienen. Je kan de plugs ook gebruiken om verschillende lichtstrengen te creëren binnen één ruimte. Met de timerfunctie kun je ook het licht op afgesproken tijden aan en uit zetten. Je kan de lampen ook handmatig of automatisch via de app aan en uit zetten. De Innr Smart Plug is eenvoudig te installeren en zorgt ervoor dat je traditionele lampen ook slimme lampen worden. Zo heb je veel flexibiliteit bij het bedienen van je verlichting. Met het 2-pack kan je twee lampen tegelijkertijd bedienen en dankzij de timerfunctie kun je het licht op afgesproken tijden aan en uit zetten. Zo heb je de perfecte verlichting in je huis! Met de Innr Smart Plug wordt iedere lamp met een stekker ineens een slimme lamp. Zo heb je veel flexibiliteit bij het bedienen van je verlichting. Deze stekker werkt met Philips Hue* Zigbee en is eenvoudig te installeren. Je sluit hem aan op je lichtpunt en.

9. Nedis SmartLife Smart Stekker | Wi-Fi | IP44 | 3680 W | Randaarde stekker Type F (CEE 7/7) | -5 40 °C | Android™ IOS

Deze stekker is uitgerust met een IP44-beschermklasse, waardoor hij bestand is tegen stof en spatwater, waardoor hij ideaal is voor gebruik buiten. Het is ook veilig in gebruik, met een maximale belasting van 3680 W en een temperatuurbereik van -5 tot 40 °C. Het is compatibel met verschillende mobiele besturingssystemen, waaronder Android™ en IOS. De stekker heeft ook een Randaarde type F (CEE 7/7)-stekker voor extra veiligheid. Je kunt het bedienen via de app of via de knoppen op de stekker en je kunt zelfs een timer instellen. Kortom, deze stekker zal zorgen voor gemak en gemakkelijke bediening van al je buitenapparatuur.

10. Iqonic Slimme Stekker Smart Plug Incl. Tijdschakelaar Energiemeter Verbruiksmeter 4 Stuks 16A

Doe je woning een stapje slimmer met de Iqonic Slimme Stekker Smart Plug Incl. Tijdschakelaar Energiemeter Verbruiksmeter 4 Stuks 16A. Deze slimme stekker installeer je eenvoudig met de gratis SmartLife app en je kunt je lampen vanaf de andere kant van de wereld aan en uit zetten. De Energiemeter geeft een duidelijk overzicht van het energieverbruik van je apparaten per dag en per maand. En met de handige tijdschakelaar maak je automatische aan/uit programma’s voor je lampen. Bovendien is de Iqonic Slimme Stekker Smart Plug ook volledig compatibel met Google Home en Amazon Alexa. Bedien je lampen dus ook makkelijk met je stem. Houd je woning slim en verbruik je energie slim met de Iqonic Slimme Stekker Smart Plug Incl. Tijdschakelaar Energiemeter Verbruiksmeter 4 Stuks 16A. Automatiseer je woning en maak het leven makkelijker met deze slimme stekker.

Inhoudsopgave

Petra
Petra

Hi, ik ben Petra en ik vergelijk slimme stekkers met elkaar. Chantal en ik zijn duurzaam4us.nl gestart om jou meer overzicht te bieden in alle mogelijkheden die er zijn. Want er is veel, heel veel op de markt. Door onze vergelijkingen maken we de keuze wel makkelijker, want met onze top 10 slimme stekkers weet jij wat de beste slimme stekkers zijn. 

Ik hoop dat je een beter inzicht krijgt door onze website!

Veelgestelde vragen over slimme stekkers

Wij doen onafhankelijk onderzoek en vergelijken slimme stekkers met elkaar. Hierbij laten we ons niet beïnvloeden door bepaalde merken. Onze reviews zijn objectief gedaan.

In onze top 10 beste slimme stekkers zie je bij elk product een button “de beste deal”. Als je hierop klikt, kom je in de webwinkel van de beste aanbieder terecht, waar je jouw slimme stekker kan kopen.

Waar let je op bij de aanschaf van een slimme stekker?

We kunnen ons goed voorstellen dat je met het diverse aanbod van slimme stekkers moeilijk een keuze kan maken. Daarom hebben wij deze top 10 beste slimme stekkers gemaakt, zodat je meer gericht kan zoeken.

Waar let je nog meer op bij de aankoop van slimme stekkers? Wij geven je een paar tips.
1. Kijk vooral naar de prijs/kwaliteitsverhouding. 
2. Bepaal goed welke product eigenschappen jij belangrijk vindt. 
3. Zorg dat je jouw aankoop doet bij een betrouwbare webwinkel. 

Deze tips en het lezen van onze top 10 beste slimme stekkers zullen jou helpen om een goede aankoop te doen voor jouw slimme stekker.

Ons laatste woord over een slimme stekker

Met deze top 10 producten hebben we je een goede eerste impressie gegeven van de beste slimme stekkers op de markt. Van het hoge einde modellen, die je volledige controle geven over elk elektrisch apparaat, tot de budget opties die een eenvoudige manier bieden om je traditionele huis elektronisch te moderniseren. Met behulp van dit stuk zou je een goede keuze kunnen maken voor wat het beste bij je past. Hoewel de keuze aan jou is welke slimme stekker je uiteindelijk uitkiest, is het belangrijk dat je weet wat je zoekt en wat je budget is. Als je nog vragen hebt over de aangeboden producten dan kun je altijd contact met ons opnemen. We hopen dat door deze top 10 je een goed inzicht hebt gekregen in de verschillende mogelijkheden op de markt. Als je dus op zoek bent naar een slimme stekker die aan jouw behoeften voldoet, dan heb je nu een goede gids bij de hand om je keuze te maken. Veel plezier met het zoeken naar de slimme stekker die het beste bij je past!

Disclaimer: bij duurzaam4us.nl vergelijken wij slimme stekkers voor jou. We verkopen echter geen slimme stekkers, we zijn dus niet verantwoordelijk voor de aankoop hiervan.

Gepubliceerd op: 29 nov. 2022

Lees onze andere vergelijkingen

Wij hebben nog veel meer vergelijkingen gedaan. Deze kan je vinden via onze homepagina.