1. wooninrichting
  2. slimme thermostaat

Top 10 beste slimme thermostaten van 2024 | Top 10 reviews

Laatst bijgewerkt: 29 apr. 2024

Hoe kan je echt weten welke slimme thermostaat de beste is? Als je op zoek bent naar slimme thermostaten, zal je ontdekken dat er veel opties op de markt zijn. We hebben de top 10 slimme thermostaten verzameld voor onze lezers om hen te helpen bij het maken van een goede keuze. Aan de hand van klantrecensies hebben we de beste producten geïdentificeerd. Met behulp van onze lijst van de top 10 producten, kunt u precies weten welke slimme thermostaat de beste is voor uw persoonlijke behoeften.

Top 5 beste slimme thermostaten

Ben je op zoek naar de beste slimme thermostaat? Er zijn veel verschillende slimme thermostaten op de markt. Veel merken maar ook verschil in kwaliteit. Hoe weet je waar je op moet letten bij de aanschaf van slimme thermostaten en welke slimme thermostaat past het beste bij jou?

In onze onafhankelijke vergelijking testen we diverse slimme thermostaten met elkaar. Wij hopen jou te helpen de beste keuze te maken in het aanbod van slimme thermostaten. We beginnen met onze top 5 beste slimme thermostaten.

1. Slimme Radiator knoppen Connect heating set radiatorknop Bespaar energie wifi Open Raam Detectie

Met deze koppen kan je energie besparen! Wanneer het raam opengaat, detecteert de knop dit en schakelt automatisch over naar een lagere temperatuur. Met de wifi verbinding en de app kun je de temperatuur in elke kamer apart aanpassen. Zo bespaar je energie door niet elke kamer op dezelfde temperatuur te houden. Je kunt ook de vakantiemodus gebruiken, zodat als je weggaat, je kamers niet onnodig verwarmen terwijl je er niet bent. Met deze slimme radiatorknoppen krijg je een veel betere controle over je verwarmingssysteem. Je kunt de perfecte temperatuur voor elke kamer instellen en ervoor zorgen dat je niet meer betaalt dan nodig is voor je energierekening. Je kunt ook gebruik maken van de integratie met Amazon Alexa of Google Home, waarmee je je verwarming met je stem kunt aanpassen. Het installatieproces is eenvoudig en vereist geen speciale gereedschappen. Kortom, met deze slimme radiatorknoppen heb je een veel betere controle over je verwarmingssysteem en kun je energie besparen.

2. Slimme Radiatorknop Stem Bediening Thermostaatknop Radiatorkraan Digitaal Programmeerbaar Radiatorthermostaat

De Zigbee Smart Radiatorknop is een handige manier om de temperatuur in elke kamer van jouw huis te regelen. Met deze knop kun je eenvoudig de temperatuur bedienen met jouw stem of met behulp van de Smart Life app. Je kunt ook een digitale programmering instellen waarmee je de temperatuur automatisch kunt regelen. Zigbee's slimme radiatorknop biedt veel gemak en comfort. Het is eenvoudig te bedienen, heeft een modern design en is ook nog eens energiezuinig. De knop is gemaakt van duurzaam materiaal, heeft een lange levensduur en is makkelijk te installeren. Je hoeft geen lastige kabels te gebruiken om de knop te installeren, je kunt hem eenvoudig met de Smart Life app verbinden met het Zigbee Gateway. Dit betekent dat je zonder problemen de temperatuur kunt regelen vanuit een afstand.

3. tado° Slimme Thermostaat V3+ Starterskit Bedrade variant

De tado° Slimme Thermostaat V3+ Starterskit Bedrade variant overtuigt met zijn gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit. Het is eenvoudig te installeren in vrijwel elke woning, waardoor u uw kamers altijd precies op de juiste temperatuur kunt instellen. U kunt de verwarming in uw huis aanpassen en beheren met een smartphone of tablet, waardoor u energie bespaart. Daarnaast biedt deze bedrade variant een betere prestatie dan de draadloze variant. U krijgt meer controle over uw verwarming en kunt kamers nauwkeuriger regelen. Bovendien ontvangt u een uitgebreide set met alle benodigdheden om de installatie zo eenvoudig mogelijk te maken. U krijgt onder andere een kabelset, warmtebron adapter, draadverbinders en een installatiehandleiding. De tado° Slimme Thermostaat V3+ Starterskit Bedrade variant is dus de perfecte keuze om uw verwarming slim en comfortabel te regelen.

4. Honeywell Lyric T6 Slimme Thermostaat Bedraad

De slimme Honeywell Lyric T6 Bedraad Thermostaat is een geavanceerde en betrouwbare oplossing voor een efficiëntere verwarming van je woning. Het apparaat heeft een groot 7-inch LCD-scherm waarmee je de instellingen kunt afstemmen op jouw voorkeuren. Dankzij de geavanceerde technologie is deze thermostaat in staat om je verwarmingssysteem zo efficiënt mogelijk te bedienen. De Honeywell Lyric T6 Bedraad Thermostaat is uitgerust met een groot aantal innovatieve functies die de prestaties van je verwarmingssysteem verbeteren. Het heeft een geoptimaliseerde temperatuurregeling, waardoor je precies de gewenste temperatuur kunt regelen. Daarnaast heeft het een geavanceerde sensor die je klimaat in de gaten houdt voor een optimaal comfort. Bovendien kan je de gegevens die de thermostaat verzamelt gebruiken om de energie-efficiëntie te verbeteren. De Honeywell Lyric T6 Slimme Thermostaat Bedraad is een perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en energie-efficiënte oplossing voor het regelen van de temperatuur in het huis. Het apparaat is eenvoudig te installeren en kan worden gebruikt met een breed scala aan verwarmingssystemen, waardoor het de ideale oplossing is voor elk type woning. Bovendien heeft het een moderne en stijlvolle look, waardoor het een.

5. Google Nest Learning Thermostat Slimme thermostaat RVS

Google Nest Learning Thermostat is een slimme thermostaat die je huis klaarmaakt voor optimale verwarming en koeling. Het is gebouwd met een modern, roestvrijstalen ontwerp en is gemakkelijk te installeren. Met deze thermostaat kun je je verwarming en koeling afstemmen op je persoonlijke voorkeuren, zoals de temperatuur, voor het hele huis of een bepaalde kamer. Je kunt je verwarming of koeling maken voordat je thuiskomt en de temperatuur aanpassen terwijl je thuis bent. Het beste van alles is dat de Google Nest Learning Thermostat je energieverbruik kan verminderen. Dit wordt gedaan door slimme technologie die helpt om energie te besparen door middel van slimme voorspellingen van je gebruikspatronen. Bovendien is deze thermostaat voorzien van een intuïtieve touch interface waarmee je gemakkelijk de temperatuur en andere instellingen kunt aanpassen. De Google Nest Learning Thermostat is dus een perfecte oplossing voor het maximaliseren van je comfort en het verminderen van je energieverbruik.

Top 10 beste slimme thermostaten

Dit was onze top 5 beste slimme thermostaten, een selectie die hopelijk al wat licht werpt op jouw keuzeproces voor het vinden van de ideale slimme thermostaat. We begrijpen echter dat de keuze nog steeds overweldigend kan zijn, gezien het brede scala aan beschikbare opties op de markt.

Daarom moedigen we je aan om verder te kijken naar onze top 10 beste slimme thermostaten. Deze lijst biedt een nog uitgebreidere selectie van hoogwaardige producten, elk zorgvuldig geselecteerd en beoordeeld op basis van belangrijke criteria. Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, duurzaamheid, of een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, onze top 10 biedt een diversiteit aan opties om aan verschillende behoeften te voldoen.

Dus neem de tijd om onze volledige lijst te verkennen en vind het perfecte slimme thermostaat dat past bij jouw wensen en levensstijl.

6. tado° Draadloze Temperatuursensor

Deze slimme sensor controleert de temperatuur in je huis in real-time. Je kunt instellen dat hij aanpast als de temperatuur boven of onder een bepaald niveau stijgt of daalt. Zo bespaar je energie door te voorkomen dat de verwarming of airco te lang aanstaat. De Tado° Temperatuursensor is eenvoudig te installeren en te bedienen. De sensor is klein, compact en heeft een modern design. Het is een draadloos systeem, wat betekent dat je geen draden hoeft te trekken. Je kunt de sensor ook op een muur bevestigen. Met de meegeleverde montagekit is dat eenvoudig te doen. Met de Tado° Temperatuursensor kun je verschillende temperatuurscenario's instellen. Je kunt bijvoorbeeld instellen dat de sensoren 's nachts een lagere temperatuur detecteren en 's ochtends de temperatuur naar een comfortabeler niveau verhogen. Ook kun je meerdere sensoren in verschillende ruimtes gebruiken en de temperatuur in elke ruimte afzonderlijk instellen. Zo kun je een optimaal comfort creëren en energie besparen.

7. tado° Slimme Thermostaat V3+ Starterskit Draadloze variant

Met de tado° Slimme Thermostaat V3+ Starterskit Draadloze variant kan je eenvoudig je verwarmingssysteem bedienen. De thermostaat is voorzien van een modern design, een intuïtieve gebruikersinterface en een geavanceerde technologie die je energieverbruik kan verminderen. Het systeem is compatibel met de meeste thermostaten en heeft geavanceerde functies zoals slimme aanpassingen op basis van je locatie en buitentemperatuur. Met de tado° Slimme Thermostaat V3+ Starterskit Draadloze variant kan je controle en flexibiliteit behouden over je verwarmingssysteem. Je kan de temperatuur eenvoudig aanpassen met de app, zelfs als je niet thuis bent. Je kan ook een wekker instellen zodat je verwarmingssysteem zichzelf automatisch aanpast aan je dagelijkse ritme. Bovendien kun je met de geavanceerde technologie van tado° je energieverbruik verminderen, waardoor je energierekeningen lager uitvallen. De thermostaat is ook gemakkelijk te installeren en te gebruiken. De tado° Slimme Thermostaat V3+ Starterskit Draadloze variant is de perfecte oplossing voor iedereen die zijn verwarmingssysteem op een comfortabele manier wil bedienen en tegelijkertijd energie wil besparen. Met deze thermostaat kan je je verwarmingssysteem eenvoudig en op afstand bedienen en je energieverbruik verminderen, waardoor je je energierekeningen verlaagt.

8. tado° Slimme Aircobediening Smart AC Control V3

Met de Slimme Aircobediening kun je je airco of lucht-lucht warmtepomp op afstand bedienen, dus overal waar je maar bent. Dankzij de slimme technologie kun je gemakkelijk je airco of lucht-lucht warmtepomp instellen, waardoor je energie bespaart. Met de Slimme Aircobediening kun je je airco of lucht-lucht warmtepomp ook automatisch instellen op basis van je locatie en buitentemperatuur. Zo kun je de temperatuur instellen die je wilt, zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Met dit systeem hoef je nooit meer je airco of lucht-lucht warmtepomp handmatig te bedienen. De Slimme Aircobediening is een slimme en energiebesparende oplossing voor je airco of lucht-lucht warmtepomp. Je kunt het systeem instellen en bedienen vanaf elke locatie. Het systeem meet de buitentemperatuur en past de instellingen automatisch aan, waardoor je energie bespaart. Daarnaast heeft het een geavanceerd alarmsysteem dat je waarschuwt als er iets mis is met je airco of lucht-lucht warmtepomp. Met de Tado° Slimme Aircobediening Smart AC Control V3 kun je je airco of lucht-lucht warmtepomp eenvoudig op afstand bedienen. Het systeem registreert de buitentemperatuur en past de instellingen automatisch aan, waarbij je energie bespaart. Daarnaast waarschuwt het systeem je als er iets mis is met je airco of lucht-lucht warmtep.

9. Slimme Thermostaat S2 Alleen voor CV-ketel Bediening via App Wifi

Met de Slimme Thermostaat S2 kunt u uw verwarming op afstand bedienen. Dankzij de wifi verbinding, kunt u eenvoudig via de app uw verwarming in uw huis of bedrijf regelen. De gebruiksvriendelijke app stelt u in staat om uw verwarmingsschema's in te stellen, te bepalen wanneer uw verwarmingssysteem uit of aan staat en ook te zien hoeveel energie u verbruikt. De Slimme Thermostaat S2 is geschikt voor verschillende soorten verwarmingsketels. Het 16A model is speciaal ontworpen voor elektrische verwarming, terwijl het 3A model geschikt is voor gasboilers, doorstroomboilers en verwarmingsketels. De thermostaat is ook uitgerust met een energiebesparende modus, zodat u geld bespaart door het energieverbruik te beperken. Bovendien is de thermostaat voorzien van een geïntegreerde timer, zodat u meer controle heeft over uw verwarmingssysteem.

10. Slimme Digitale Thermostaat voor CV | Driedraads aansluiting | WiFi | met gateway | met App Alexa en Google Home |

De slimme digitale thermostaat van Vify® is het perfecte apparaat om gemakkelijk en comfortabel je cv te besturen. Met de driedraadsaansluiting kun je de thermostaat direct op het netwerk aansluiten. Je kunt de temperatuur aanpassen via een eenvoudig LCD touchscherm, maar ook via je telefoon of stembesturing. De thermostaat heeft ook een gateway die het mogelijk maakt om de thermostaat op afstand te besturen. Hiermee kun je automatische programma's instellen en ervoor zorgen dat je huis warm is als je terugkomt, maar ook dat je energierekening laag blijft. Met de slimme digitale thermostaat van Vify® ben je verzekerd van gemak en comfort.

Inhoudsopgave

Petra
Petra

Hi, ik ben Petra en ik vergelijk slimme thermostaten met elkaar. Chantal en ik zijn duurzaam4us.nl gestart om jou meer overzicht te bieden in alle mogelijkheden die er zijn. Want er is veel, heel veel op de markt. Door onze vergelijkingen maken we de keuze wel makkelijker, want met onze top 10 slimme thermostaten weet jij wat de beste slimme thermostaten zijn. 

Ik hoop dat je een beter inzicht krijgt door onze website!

Veelgestelde vragen over slimme thermostaten

Wij doen onafhankelijk onderzoek en vergelijken slimme thermostaten met elkaar. Hierbij laten we ons niet beïnvloeden door bepaalde merken. Onze reviews zijn objectief gedaan.

In onze top 10 beste slimme thermostaten zie je bij elk product een button “de beste deal”. Als je hierop klikt, kom je in de webwinkel van de beste aanbieder terecht, waar je jouw slimme thermostaat kan kopen.

Waar let je op bij de aanschaf van een slimme thermostaat?

We kunnen ons goed voorstellen dat je met het diverse aanbod van slimme thermostaten moeilijk een keuze kan maken. Daarom hebben wij deze top 10 beste slimme thermostaten gemaakt, zodat je meer gericht kan zoeken.

Waar let je nog meer op bij de aankoop van slimme thermostaten? Wij geven je een paar tips.
1. Kijk vooral naar de prijs/kwaliteitsverhouding. 
2. Bepaal goed welke product eigenschappen jij belangrijk vindt. 
3. Zorg dat je jouw aankoop doet bij een betrouwbare webwinkel. 

Deze tips en het lezen van onze top 10 beste slimme thermostaten zullen jou helpen om een goede aankoop te doen voor jouw slimme thermostaat.

Ons laatste woord over een slimme thermostaat

Met deze handleiding van de top 10 producten, is het aan jou om het product te kiezen dat aan al jouw verwachtingen voldoet. We hebben er echt alles aan gedaan om deze lijst samen te stellen en hopen dat je het waardevol hebt gevonden. We weten hoe belangrijk het is om te investeren in producten die je echt nodig hebt, en door deze gids moet het makkelijker zijn om dat te doen. Als je hulp nodig hebt bij het kiezen van het juiste product, laat het ons dan weten. We helpen je graag.

Disclaimer: bij duurzaam4us.nl vergelijken wij slimme thermostaten voor jou. We verkopen echter geen slimme thermostaten, we zijn dus niet verantwoordelijk voor de aankoop hiervan.

Gepubliceerd op: 29 nov. 2022

Lees onze andere vergelijkingen

Wij hebben nog veel meer vergelijkingen gedaan. Deze kan je vinden via onze homepagina.