1. keuken
  2. inductie kookplaat met afzuiging

Top 10 beste inductie kookplaten met afzuiging van 2024 | Top 10 reviews

Laatst bijgewerkt: 19 jul. 2023

Heb je last van geur en damp in je keuken die maar niet wil verdwijnen? Wil je hier een einde aan maken? Kies dan voor een inductie kookplaat met afzuiging. Er zijn diverse soorten inductie kookplaat met afzuiging die duurzaamheid en kwaliteit beloven, maar welke is het beste voor jouw situatie? Om je een handje te helpen hebben wij de beste 10 inductie kookplaat met afzuiging geselecteerd. In dit artikel zullen we je meer vertellen over deze top 10 inductie kookplaat met afzuiging. Wil je jouw keuken een frisse, geur- en dampvrije omgeving bieden? Bekijk dan zeker onze top 10 inductie kookplaat met afzuiging, zodat je de juiste keuze maakt bij het doen van jouw inkopen. Ervaar de vele voordelen van deze producten, zoals duurzaamheid, veelzijdigheid en een lange levensduur. Met onze top 10 inductie kookplaat met afzuiging kun je jouw keuken een nieuw, frisse leven inblazen.

Top 5 beste inductie kookplaten met afzuiging

Ben je op zoek naar de beste inductie kookplaat met afzuiging? Er zijn veel verschillende inductie kookplaten met afzuiging op de markt. Veel merken maar ook verschil in kwaliteit. Hoe weet je waar je op moet letten bij de aanschaf van inductie kookplaten met afzuiging en welke inductie kookplaat met afzuiging past het beste bij jou?

In onze onafhankelijke vergelijking testen we diverse inductie kookplaten met afzuiging met elkaar. Wij hopen jou te helpen de beste keuze te maken in het aanbod van inductie kookplaten met afzuiging. We beginnen met onze top 5 beste inductie kookplaten met afzuiging.

1. Exquisit EKI8092-21 Inductiekookplaat met Afzuiging Inbouw Twee fasen

De Exquisit EKI8092-21 is ook nog eens heel veilig in gebruik. De inductiekookplaat heeft namelijk twee fasen, waardoor je nooit teveel energie verbruikt en ook niet teveel warmte afgeeft. De afzuiging is ook energiezuinig en filtert de lucht op een effectieve manier. De kookplaat is voorzien van een moderne touch-sensor bediening en heeft een timerfunctie. De Exquisit EKI8092-21 is een uiterst gebruiksvriendelijke kookplaat met afzuiging. Met de 9 verschillende standen en 2 bridgezones kun je met gemak al je kookkunsten vertonen. De kookplaat is ook nog eens energiezuinig en veilig in gebruik. Met de moderne touch-sensor bediening en timerfunctie kun je alles precies naar wens instellen. Kortom, een ideale kookplaat voor al je kookavonturen!

2. Miele KMDA 7633 FR RVS inductiekookplaat Met afzuiging inbouw

Miele KMDA 7633 FR RVS inductiekookplaat Met afzuiging inbouw is een elektrische inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging. Het heeft twee krachtige PowerFlex-kookzones met een maximaal vermogen van 3400 W, max boostervermogen 4800 W en max TwinBooster vermogen 7300 W. Met de automatische regeling van de vermogensstanden en de intuïtieve snelle keuze via de cijferreeks heb je een flexibele en snelle manier om te koken. Het heeft ook een unieke 10-laags roestvrijstalen vetfilter dat helpt om energie te besparen en stil te zijn. Met de Con@ctivity-functie reageert de afzuiging automatisch op de instellingen op de kookplaat. De TwinBooster-functie biedt de mogelijkheid om het inductievermogen op slechts één zone te bundelen, terwijl de warmhouden-functie de temperatuur van de panbodem regelt. De Stop & Go-functie zet alle kookzones tegelijkertijd op stand 1 en met de SmartSelect-functie kunnen het vermogen en de tijdsduur voor elke kookzone apart worden ingesteld. De Recall-functie bewaart de instellingen 10 seconden lang op als het apparaat per ongeluk wordt uitgeschakeld. Verder is er ook een timer-functie waarmee een kookwekker kan worden ingesteld en een eigen instellingen-functie waarmee standaardinstellingen naar eigen wens kunnen worden aangepast.

3. AEG IDE84244IB inductie kookplaat met afzuiging

De AEG IDE84244IB inductie kookplaat met afzuiging is een innovatieve 2-in-1 combinatie van kookplaat en afzuigkap. Geschikt voor luchtafvoer, biedt deze kookplaat een aantal gebruiksvriendelijke features, waaronder inductiezones met boosterfunctie, een automatische opwarmfunctie, een automatische uitschakeling, een indicatie voor verzadiging van het vetfilter en een indicatie voor verzadiging van het koolstoffilter. Met de Hob²Hood-functie kun je de afzuigkap bedienen via het kookveld. De AEG IDE84244IB inductie kookplaat met afzuiging heeft een aansluiting van 227 mm voor luchtafvoer en een professioneel meerlagig aluminium vetfilter. De inbouwmaten (hxbxd) zijn 210x805x490 mm en de aansluitwaarde is 7500 W. Daarnaast heeft de kookplaat een afvoerdiameter (in mm) van 227, een energie-efficiëntieklasse van A, een hydrodynamische-efficiëntieklasse van A, een vetfilteringsefficiëntieklasse van C, een verlichtingsefficiëntieklasse van No, een afzuigkracht (intensief) van 630 m³/u, een afzuigkracht (max.) van 405 m³/u, een afzuigkracht (min.) van 215 m³/u, een geluidsniveau (intensief) van 72 dB, een geluidsniveau (max.) van 62 dB en een geluidsniveau (min.) van 48 dB. Bovendien heeft de kookplaat een lengte aansluitsnoer van 1,5 meter en is hij verkrijgbaar in de kleur zwart.

4. Siemens EX877LX57E kookplaat met afzuiging

De Siemens EX877LX57E kookplaat met afzuiging is een stijlvolle keuze voor elke moderne keuken. Met een breedte van 80 cm is deze kookplaat voorzien van 4 krachtige inductiezones waarmee u uw gerechten gemakkelijk en veilig kunt bereiden. Met dual lightSlider-bedieningselementen aan de voorzijde, heeft u controle over elke zone. Daarnaast is de kookplaat uitgerust met een luchtcirculatie-systeem dat uw keuken vrijhoudt van kookgeuren. Met een luchtafvoer tot 500 m³/h en een luchtcirculatie tot 595 m³/h, is het systeem perfect in staat om de lucht in uw keuken schoon en fris te houden. Bovendien heeft de kookplaat een geluidsvermogen van 69 dB en een energieverbruik van 185 Wh/kg. De Siemens EX877LX57E wordt geleverd met een CleanAir Standard-koolfilter. De Siemens EX877LX57E kookplaat met afzuiging is een slimme keuze voor elke keuken. Het bedieningspaneel aan de voorzijde is voorzien van dual lightSlider-bedieningselementen, waarmee u uw gerechten eenvoudig kunt regelen. Bovendien is de kookplaat voorzien van een luchtcirculatie-systeem dat uw keuken vrijhoudt van kookgeuren. Met een luchtafvoer tot 500 m³/h en een luchtcirculatie tot 595 m³/h, is het systeem in staat om zelfs de kleinste kookgeuren effectief te verwijderen. Daarnaast heeft de kookplaat een energiezuinig design met een energieverbruik van 185 Wh/kg en een geluidsvermogen van 69 dB. De Siemens EX877LX57E wordt geleverd met een CleanAir Standard-koolfilter. Dit k.

5. Smeg HOBD482D | 83cm kookplaat met afzuiging

De Smeg HOBD482D is een ultramoderne 83 cm kookplaat met afzuiging. Deze kookplaat is voorzien van vier inductie kookzones met een boosterfunctie. Rechts bestaat de kookzone uit de Multizone met een verdeling van 390x210 mm, met een vermogen van 2,10 kW/ 3,70 kW. Ook links is er een Multizone met een verdeling van 390x210 mm, met een vermogen van 2,10 kW/ 3,70 kW. Deze kookplaat is voorzien van een krachtige afzuiging die in staat is om zelfs de meest hardnekkige luchtjes te verwijderen uit uw keuken. De Smeg HOBD482D is een eenvoudig te bedienen kookplaat. Het handige touchscreen bedieningspaneel maakt het mogelijk om vrijwel alle functies te bedienen. U kunt bijvoorbeeld instellen hoe lang een kookzone moet worden verwarmd, of kiezen uit verschillende kookprogramma's. De kookplaat is ook voorzien van een timer, zodat u precies kunt zien hoe lang een gerecht moet worden gekookt. Bovendien is deze kookplaat gemakkelijk schoon te houden door het gebruik van een antiaanbaklaag op de kookzones.

Top 10 beste inductie kookplaten met afzuiging

Dit was onze top 5 beste inductie kookplaten met afzuiging. We hopen dat je al iets meer duidelijkheid hebt gekregen waar je op kan letten bij de aanschaf van jouw inductie kookplaat met afzuiging. 

De volgende inductie kookplaten met afzuiging maken onze top 10 beste inductie kookplaten met afzuiging volledig.

6. Senza Nome Smart Easy UH inductiekookplaat met afzuiging gratis pannenset

Met dit kookapparaat krijgt u een geavanceerde inductietechnologie, die de voordelen van een inductiekookplaat combineert met de voordelen van een afzuigkap. Deze combinatie maakt het koken gemakkelijk en veilig. Bovendien is het energiezuinig en maakt het gebruik van het apparaat zeer efficiënt. De Senza Nome Smart Easy UH is voorzien van een modern LCD-touchscreen met vijf kookzones met een vermogen van maximaal 7200W. U kunt de temperatuur en de tijd eenvoudig instellen met de bedieningsknop. Daarnaast heeft het apparaat een timerfunctie en een voedselthermometer om ervoor te zorgen dat uw voedsel op de juiste temperatuur wordt gekookt. Bovendien krijgt u een gratis pannenset bij aankoop, waardoor u direct kunt beginnen met koken. De Senza Nome Smart Easy UH is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een inductiekookplaat met afzuiging. Het combineert moderne technologie met een betaalbare prijs en een prachtig design. Bovendien krijgt u een gratis pannenset bij aankoop, waardoor u direct kunt beginnen met koken. Kortom, een uitstekende keuze voor iedereen die kwaliteit en duurzaamheid wil combineren met moderniteit.

7. AEG Inductiekookplaat | Model IDE74243IB | 4 zones | 72 cm | Met ingebouwde afzuiging

De AEG Inductiekookplaat IDE74243IB is een prachtige 4-zones kookplaat met een afmeting van 72 cm breed. De kookplaat is uitgerust met de modernste technologie, waaronder een precies temperatuurregelsysteem dat ervoor zorgt dat je voedsel precies kookt op de juiste temperatuur. De kookplaat is ook uitgerust met een ingebouwde afzuiging die de lucht effectief filtert en vrijmaakt van ongewenste geuren. De bovenkant van de kookplaat is bedekt met glas en heeft een elegante uitstraling die past bij elke moderne keuken. De AEG Inductiekookplaat IDE74243IB is de perfecte keuze voor koks die de vrijheid en flexibiliteit willen hebben om hun kookplaat te plaatsen waar ze maar willen. De combinatie van de kookplaat met de ingebouwde afzuiging zorgt ervoor dat je kookruimte altijd fris, schoon en gezond blijft. Het is ook energiezuinig, waardoor je geld kunt besparen op je energierekening. De kookplaat is ook eenvoudig te bedienen met de timer die het kookproces automatisch beëindigt en de veiligheidsfuncties die voorkomen dat je voedsel wordt verbrand. Geniet van een perfecte kookervaring met de AEG Inductiekookplaat IDE74243IB. De AEG Inductiekookplaat IDE74243IB is een uitstekende keuze voor koks die hun keukeninrichting willen vereenvoudigen. Dankzij de combinatie van de kookplaat met de ingebouwde afzuiging kun je je kookruimte.

8. Whirlpool WVH 92 inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging

De Whirlpool inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging is een krachtig en energiezuinig apparaat dat is ontworpen voor gebruiksgemak. Met vier inductiezones heeft u meer dan genoeg ruimte om te koken. Bovendien is de kookplaat makkelijk in gebruik dankzij de intuïtieve schuifregelaar. De geïntegreerde afzuiging van de Whirlpool maakt het koken nog aangenamer. Het apparaat verwijdert snel alle rook en geurtjes, waardoor er geen vieze luchtjes meer in de keuken hangen. Bovendien is de afzuiging zo ontworpen dat het geluid van de ventilator gedempt wordt, waardoor je niet gestoord wordt tijdens het koken. De Whirlpool inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging is een energiezuinig apparaat dat is ontworpen voor gebruiksgemak. Het verwarmt de pan in plaats van de kookplaat, waardoor minder energie wordt verspild en perfecte kookresultaten worden verkregen. Met vier inductiezones heeft u meer dan genoeg ruimte om te koken. Bovendien is de kookplaat makkelijk te bedienen dankzij de intuïtieve schuifregelaar. Daarnaast is de geïntegreerde afzuiging zo ontworpen dat het geluid gedempt wordt, waardoor je niet gestoord wordt tijdens het koken. Kortom, de Whirlpool inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging is perfect voor iedereen die moeiteloos en energiezuinig wil k.

9. Senza Nome Thema One UH inductiekookplaat met afzuiging gratis pannenset

De kookplaat is voorzien van vier inductiezones, waarbij elke zone een aparte temperatuur regelt. Met de handige timerfunctie kun je de kookzones uitschakelen wanneer dat nodig is. De Thema One is voorzien van een afzuiging, die zorgt voor een gezonde en frisse keuken. De Senza Nome Thema One wordt geleverd met een gratis pannenset bestaande uit een sauspan, een braadpan, een koekenpan en een wokpan. De pannen hebben een anti-aanbaklaag en zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium. Ze zijn bruikbaar op alle warmtebronnen, inclusief inductie. Met deze pannen kun je al je kookkwaliteiten laten zien. Kortom, de Senza Nome Thema One UH inductiekookplaat met afzuiging is een geweldige kookplaat met veel functionaliteiten, waar je jarenlang plezier van zult hebben. Je krijgt bovendien een gratis pannenset erbij, dus je bent direct klaar om te koken!

10. Senza Nome Shape Emotion inductiekookplaat met afzuiging gratis pannenset

De kookplaat is voorzien van vier inductiekookzones die u kunt activeren met een simpele aanraking. U kunt voor elke zone de kookkracht en -tijd nauwkeurig instellen. De kookplaat beschikt ook over een kookherinnering, waarmee u tijd kunt besparen. De Senza Nome Shape Emotion is ook verkrijgbaar met een gratis pannenset. Deze bestaat uit een korte, middellange en lange steelpan met deksel. Deze pannen zijn gemaakt van duurzaam roestvrij staal en hebben een antiaanbaklaag. Daardoor kookt u gezond en energiezuinig. De pannen zijn tevens makkelijk te reinigen. U kunt er zelfs mee in de vaatwasser. Met de Senza Nome Shape Emotion en de gratis pannenset kunt u gezond en smaakvol koken.

Inhoudsopgave

Petra
Petra

Hi, ik ben Petra en ik vergelijk inductie kookplaten met afzuiging met elkaar. Chantal en ik zijn duurzaam4us.nl gestart om jou meer overzicht te bieden in alle mogelijkheden die er zijn. Want er is veel, heel veel op de markt. Door onze vergelijkingen maken we de keuze wel makkelijker, want met onze top 10 inductie kookplaten met afzuiging weet jij wat de beste inductie kookplaten met afzuiging zijn. 

Ik hoop dat je een beter inzicht krijgt door onze website!

Veelgestelde vragen over inductie kookplaten met afzuiging

Wij doen onafhankelijk onderzoek en vergelijken inductie kookplaten met afzuiging met elkaar. Hierbij laten we ons niet beïnvloeden door bepaalde merken. Onze reviews zijn objectief gedaan.

In onze top 10 beste inductie kookplaten met afzuiging zie je bij elk product een button “de beste deal”. Als je hierop klikt, kom je in de webwinkel van de beste aanbieder terecht, waar je jouw inductie kookplaat met afzuiging kan kopen.

Waar let je op bij de aanschaf van een inductie kookplaat met afzuiging?

We kunnen ons goed voorstellen dat je met het diverse aanbod van inductie kookplaten met afzuiging moeilijk een keuze kan maken. Daarom hebben wij deze top 10 beste inductie kookplaten met afzuiging gemaakt, zodat je meer gericht kan zoeken.

Waar let je nog meer op bij de aankoop van inductie kookplaten met afzuiging? Wij geven je een paar tips.
1. Kijk vooral naar de prijs/kwaliteitsverhouding. 
2. Bepaal goed welke product eigenschappen jij belangrijk vindt. 
3. Zorg dat je jouw aankoop doet bij een betrouwbare webwinkel. 

Deze tips en het lezen van onze top 10 beste inductie kookplaten met afzuiging zullen jou helpen om een goede aankoop te doen voor jouw inductie kookplaat met afzuiging.

Ons laatste woord over een inductie kookplaat met afzuiging

Er zijn veel mogelijkheden als het gaat om kiezen voor een inductie kookplaat met afzuiging. Je moet namelijk duidelijk weten waar je precies naar op zoek bent. Denk daarbij aan je budget, maar ook aan de kwaliteit en duurzaamheid die je van de kookplaat verwacht. Gelukkig kan onze webshop je helpen bij het maken van de juiste keuze. Hier staat namelijk een top 10 van de beste inductie kookplaat met afzuiging. De prijs-kwaliteitverhouding wordt hier vermeld, waardoor je gemakkelijk een keuze kunt maken. Als je toch nog twijfelt over de juiste inductie kookplaat met afzuiging, schroom dan vooral niet om contact met ons op te nemen. Wij geven je dan zo veel mogelijk informatie zodat jij kan beslissen welke kookplaat het beste bij je past. Met deze top 10 van de beste inductie kookplaat met afzuiging ben je dus verzekerd van een duurzame keuken die tegelijkertijd een heerlijk gezellige sfeer uitstraalt.

Disclaimer: bij duurzaam4us.nl vergelijken wij inductie kookplaten met afzuiging voor jou. We verkopen echter geen inductie kookplaten met afzuiging, we zijn dus niet verantwoordelijk voor de aankoop hiervan.

Gepubliceerd op: 29 nov. 2022

Lees onze andere vergelijkingen

Wij hebben nog veel meer vergelijkingen gedaan. Deze kan je vinden via onze homepagina.